Zdjęcia powstały przez... okular lornetki :D

Czasem dopiero kiedy spojrzymy na to co nas otacza w inny sposób,
możemy dostrzec zaskakujące i niepowtarzalne piękno tych rzeczy...





Name:

Komentarze:

04.06.2012, 09:14
Megi
pisze:a ja . mam swoje zdanie na temat kuhnci Magdy Gessler, jeśli Wasze opinie oparte są tylko na tym co widzicie w TV to koszmar, do tej pory nie wypowiadałem się na jej temat, ale teraz jestem po wizycie w Jej restauracji POLKA w Warszawie ., koszmar, zimne ziemniaki, mały kotlet schabowy z wbitą kością to koszt 30 zł, cena nie była by istotna, gdyby było to pyszne, gorące i spore chociażby z surf3wką do wyboru, ale nie , do tego trzeba było zamf3wić 2 łyżki surf3wki za jedyne 8 zł co za drugie i w dodatku zimne danie daje koszt 40 zł, zupa .??? nabijanie klienta w butelkę faktycznie żurek był bardzo dobry, ale żądanie za 250 do 300 ml zupy z trzema plasterkami białej kiełbasy i polową jaka 16 zł to jest zgroza!!!! za chamstwo uważam dopisane przez obsługę kelnerską do rachunku 10 % jako napiwku. No chyba że klientf3w traktuje się jak kretynf3w, ktf3rzy nie wiedzą jak w restauracji się zachować. Osobiście zostawiam od 10 do 20% napiwku, ale w sutuacji kiedy uważam że i kuhncia i kelner na to zasługują. Po wyjściu z tej restauracji czułem się tak jak idiota, ktf3rego ze mnie zrobiła obsługa tej kuhnci. Myślę, że zanim zacznie się innych uczyć jak gotować, jak traktować klientf3w to samemu trzeba być wzorem w tej dziedzinie lub przynajmniej w niej nie pracować by nikt niczego nie mf3gł zarzucić, a pracownikom kuhnci P. Gessler polecam praktykę u kelnerf3w i kucharza w kuhnci hotelu Filmar w Toruniu ., żadna restauracja w ktf3rej byłem nie pobiła jeszcze tamtych smakf3w a jestem bywalcem wielu restauracji.Ostra dyskusja. Co uważasz? 5 4

14.01.2008, 22:22
Liana
Zachwycające :)